Browstyling

Browstyling

Met de browstyling- behandelingen worden de eigen natuurlijke wenkbrauwen perfect in vorm en kleur gebracht. De browstyling-behandelingen die je bij Beautyfine kunt boeken zijn:

  • Shapen van de wenkbrauwen
  • Verven van de wenkbrauwen (ook mogelijk met een hybride tint!)

Doormiddel van het waxen en epileren van de wenkbrauwen worden deze perfect in model gebracht.

Met het verven van de wenkbrauwen heb je de keuze uit wenkbrauw-verf of een hybride tint. Maar je kunt ook voor de Henna Brows kiezen.

Wat is nu precies het verschil tussen wenkbrauw-verf – hybride tint en henna?

Wenkbrauw- verf

Met wenkbrauw- verf, verf je alleen de wenkbrauwharen. Heb je permanente make up van de wenkbrauwen? De wenkbrauw-verf zal de pigmenten wat doen opkleuren, waardoor de huid lijkt mee te kleuren. Wenkbrauw-verf zijn over het algemeen koele kleuren en geven een wat hardere uitstraling.

Hybride tint

De hybride tint die we bij Beautyfine gebruiken is dierproefvrij en bestaat uit Aloë Vera, groene thee en henna extracten. De Henna extracten in de hybride verf zorgen ervoor dat de verf langer zichtbaar blijft op de huid en wenkbrauwharen, maar niet zo lang als dat pure henna zichtbaar is, bij de Henna Brow- behandeling. 

De hybride tint is intensiever en warmer van kleur als de wenkbrauwverf en geeft een lichter effect dan Henna. Het resultaat van de Hybrid Brow behandeling is 3-4 dagen op de huid en 5 weken in de wenkbrauwharen.

Henna

Henna is een van de meest milde en effectieve manier voor het verven van wenkbrauwen. Het voordeel van henna is dat zowel de wenkbrauwharen als de huid worden geverfd. Op deze manier creëer je mooie volle wenkbrauwen. De henna die Beautyfine gebruikt is 100% natuurlijk. Dit houdt in dat in deze verf geen ammoniak, lood of schadelijke chemicaliën zit. En daarnaast is de verf ook vrij van parabenen. 

De henna is 6-8 weken zichtbaar op de wenkbrauwharen en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype)

Wil jij graag een intensief resultaat waarbij de vorm op de huid langer zichtbaar is en de wenkbrauwharen langer mooi blijven van kleur? Kies dan voor Henna Brows?

Wil jij een mooi warm resultaat, waarbij de vorm maximaal 4 dagen zichtbaar blijft op de huid en gemiddeld de wenkbrauwharen zo’n 5 weken mooi blijven van kleur? Kies dan voor hybride tint.