Full Lips & Lip Blush

Wil jij ook graag kissable lips?

Maar… Heb je bleke lippen? Of hebben jouw lippen geen egale kleur (meer)? Of is de liplijn niet (meer) volledig zichtbaar?

Dan is Full Lips of Lip Blush echt iets voor jou! Met beide technieken worden de lippen op een natuurlijke manier volledig ingekleurd en krijgen jouw lippen een prachtige vorm. Beide technieken verbeteren niet alleen de vorm van de lippen maar geeft ook een lichte kleur en een optisch vollere uitstraling omdat de lippen beter zichtbaar worden.

People will stare make it worth while

Bekijk voorafgaand de contra-indicatielijst om zeker te weten of de permanente make up van de wenkbrauwen voor jou mogelijk is. Indien een van genoemde omstandigheden of aandoeningen in de contra- indicatielijst van toepassing zijn, en permanente make up toch gewenst is, raadpleeg dan eerst de huisarts en vraag advies. Beautyfine vraagt je om het advies van de huisarts schriftelijk mee te nemen naar de behandeling.

Voordat je (semi) permanente Full Lips of Lip Blush laat zetten is het belangrijk dat je de volgende voorzorginstructies opvolgt, zodat we het optimale eindresultaat kunnen behalen:

 Minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen koffie;
 Minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol/drugs;
 Neem minimaal 24uur voorafgaand aan de behandeling geen bloedverdunners;
 Minimaal 1 maand na fillers kan de behandeling pas worden uitgevoerd;
 Minimaal 2 weken voorafgaand aan de behandeling niet zonnen of onder de zonnebank;
 Minimaal 2 weken voorafgaand aan de behandeling met het dagelijks meermaals goed insmeren van de lippen goed. Zorg dat de lippen goed gehydrateerd blijven;
 Heb je last van droge lippen? Scrub de lippen van tevoren, zodat alle losse velletjes van de lippen af zijn;
 Heb je (vaak) last van een koortslip? Het advies is om te preventief te beginnen met het smeren van Zovirax (2x per dag). Doordat er meerdere malen met de naaldjes over de lippen wordt gegaan kan het zijn dat het virus wordt aangewakkerd wordt. Je kunt preventief beginnen met smeren voorafgaand aan de behandeling. Zovirax is verkrijgbaar bij ons in de salon.

Je lippen zijn net gedaan en je bent heel blij met jouw nieuwe lippen, wellicht nog iets gezwollen en te donker van kleur, maar de zwelling en intensiteit van de kleur zullen snel afnemen. Om het optimale uit het eindresultaat te kunnen behalen is het echt heel belangrijk dat je onderstaande nazorginstructies naleeft.

 Minimaal 72 uur na de behandeling mogen de lippen niet nat worden;
 Drink je drinken uit een rietje;
 Vermijd de eerste 24 uur zoveel mogelijk warm drinken en eten. Wil je toch graag warm drinken, drink dit dan door een rietje;
 Minimaal 72 uur na de behandeling niet sporten, dit om zweten te voorkomen;
 Minimaal twee weken niet aan de lippen komen.
 Is het noodzakelijk om de lippen aan te raken? Zorg ervoor dat je handen van tevoren goed wast, zodat de kans op een infectie kan worden voorkomen;
 Gebruik tot minimaal twee weken na de behandeling geen lip make up;
 Minimaal twee weken na de behandeling niet zwemmen, naar de sauna of onder de zonnebank;
 Vermijd minimaal twee weken na de behandeling direct zonlicht.
 Smeer de lippen vanaf de tweede week na de behandeling in met een SPF factor 50;
 Tijdens het genezingsproces gaan de lippen vervellen. Kom niet aan deze velletjes en laat deze vanzelf van de lip afvallen. Trek je toch een velletje van de lip? Dan trek je met dit velletje het pigment uit de lip;
 Na 72 uur na de behandeling begin je met het insmeren van de lippen en zorg je ervoor dat deze goed gehydrateerd blijven.

Dag 1 -3 YESS en OEPS!
Ik ben heel blij met mijn nieuwe lippen. Love it!
Maar mijn lippen zijn nu wel erg gezwollen en nog te donker.
Heb je lipfillers? Dan zijn de lippen de eerste dagen nog wat meer gezwollen. Dit is normaal.

Dag 4 - 10
De lippen zijn aan het vervellen.
Vanaf dag 4 kunnen er velletjes ontstaan op de lippen, dit is normaal.
De velletjes er niet zelf afhalen, of eraan trekken! Het is belangrijk om het natuurlijk te laten genezen. Als je de velletjes er zelf afhaalt, of trekt, gaat het pigment verloren.

Dag 11 Where did they go?
Mijn nieuwe lippen lijken wel verdwenen!
De bovenste huidlaag is aan het genezen, hierdoor lijken de nieuwe lippen te zijn verdwenen.

Trust the proces!

Dag 29 - 35
De kleur van de lippen komen terug!
Iedere dag als je naar je lippen kijkt, lijkt de kleur steeds meer terug te komen.

Dag 36 – 50
De vorm van de lippen komt nu ook terug!

My lips are so kissable!

Dag 51
In love met mijn nieuwe lippen.
Maar ik vind ze nog wel te licht!
Dit komt omdat na de eerste behandeling 40 -60% van de pigmenten in de huid blijven zitten. Na de nabehandeling is dit zo’n 70- 90%

Gelukkig hebben we de nabehandeling al ingepland!

Het aanbrengen van permanente make up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Belangrijk is dat je de voorzorginstructies voorafgaand aan de behandeling hebt nageleefd. Zorg voorafgaand dat je het risicoformulier hebt gelezen en kom goed voorbereid naar de afspraak.