Permanente make up voor een natuurlijk en stralend gezicht.

Wat is (semi) permanente make up?

Bij een (semi) permanente make up -behandeling wordt het pigment op een subtiele en natuurlijke manier in de huid gepigmenteerd. De pigmenten die worden gebruikt, zijn semipermanent, wat inhoud dat de kleur gelijkmatig zal gaan vervagen. De kleur wordt op den duur steeds lichter. Bij Beautyfine staan wij voor natuurlijke permanente make up, en streven we naar een puur, natuurlijke en verfijnde schoonheid, waardoor jij je op elk moment van de dag je mooie zelf kunt laten stralen.

De behandeling

Bij elke permanente make up behandeling plannen we eerst een intakegesprek. Dit kan zowel telefonisch als in de salon. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Tijdens de behandeling tekenen we eerst de wenkbrauwen of lippen (bij Infralash is dit niet nodig) en kiezen we samen de juiste kleur. Is alles helemaal zoals je het zelf in gedachte had van tevoren en ben je helemaal tevreden? Dan beginnen we met de behandeling. Na de behandeling krijg je van ons de nazorginstructies mee naar huis. We willen je vragen deze strikt te volgen, zodat we het optimale eindresultaat met elkaar kunnen behalen.

Genezingsproces

Het genezingsproces van ieder permanente make up behandeling verloopt anders. Bij iedere behandeling is het genezingsproces terug te lezen. Lees deze goed door voorafgaand aan de behandeling, maar ook nog eens na de behandeling, zo weet je dat, hoe het behandelde gebied tijdens het genezingsproces met verloop van tijd zal veranderen en dit heel normaal is.

The essence of truly modern make up is the freedom to be yourself, to express who you are – Francois Nars

Nabehandeling binnen 6 – 8 weken

Tijdens de nabehandeling kan de kleur en vorm enigszins nog worden aangepast, dien dit gewenst is. Na de eerste behandeling zal ongeveer 30% tot 40% van het pigment zichtbaar blijven in de huid. Na de tweede behandeling zal ruim 70% van het pigment zichtbaar blijven in de huid. Na de tweed behandeling is het eindresultaat pas zichtbaar. De nabehandeling is dus noodzakelijk om het perfect eindresultaat te kunnen behalen, tevens verlengt het de houdbaarheid van de behandeling. Zonder nabehandeling binnen 6 – 8 weken, zal tot maximaal 3 maanden het resultaat zichtbaar zijn.

Opfrisbehandeling

De pigmenten zijn semi- permanent en zullen langzaam en gelijkmatig gaan vervagen. Dit is afhankelijk hoe je de wenkbrauwen verzorgd. Het is belangrijk om na de behandeling alle adviezen en nazorginstructies op te volgen, zodat je langer kunt genieten van de permanente make up. Op het moment dat de semi- permanente wenkbrauwen, infralash of lippen, worden blootgesteld aan te veel zonlicht, zonder enige (UV-beschermer), overmatig gebruik van de zonnebank en/of peelings zullen de pigmenten sneller zullen gaan vervagen. Een opfrisbehandeling is dan ook gewenst, om de kleur zo lang mogelijk mooi te houden. Een opfrisbehandeling is bij de wenkbrauwen gemiddeld tussen de 1 en 1,5 jaar gewenst, mits je je aan de nazorginstructies houdt. Bij de lippen is dit gemiddeld tussen de 3 en 5 jaar. Een opfrisbehandeling van de infralash is meestal alleen gewenst, wanneer je de intensiteit van de kleur van de infralash wat wilt ophalen. Gemiddeld wordt er binnen 2 tot 8 jaar gekozen voor een opfrisbehandeling van de infralash.

Wil jij je mooie zelf verfijnen met permanente make up?