Infralash

De Infralash wordt tussen de eigen wimper-haartjes gezet (als het ware als een oogpotloodlijntje), wat een heel natuurlijk effect geeft. Hierdoor lijken de wimpers voller en donkerder, waardoor jouw ogen nog meer zullen opvallen. 

Bij Beautyfine vinden we het belangrijk dat de permanente make up op een natuurlijk manier zichtbaar is. Hierdoor hebben we bij Beautyfine ervoor gekozen, geen eyeliners te plaatsen. Een Eyeliner is een mooi lijntje boven de wimperhaartjes, wat we bij Beautyfine niet vinden volstaan aan een natuurlijk ogende permanente make up. Daarnaast is de kans aanwezig dat de eyeliner verkleurd, wat wij niet mooi vinden. De kleur is uiteraard altijd op te frissen van de Eyeliner, waardoor de blauwe verkleuring niet meer zichtbaar is.

Infralash in combinatie met de Volume Lashlift is een van onze favoriete behandelingen en staat echt bij iedereen prachtig.

De infralash zorgt ervoor dat je elke dag een frisse blik hebt, ook als je geen oog-make up draagt. De Infralash zorgt ervoor dat de ogen wat donkerder worden aangezet, maar geeft een natuurlijke look. In combinatie met mooi gelifte wimpers door de Volume Lashlift, heb je the perfect out of bed look!

Let your eyes speak of about you

Bekijk voorafgaand de contra-indicatielijst om zeker te weten of de permanente make up van de wenkbrauwen voor jou mogelijk is. Indien een van genoemde omstandigheden of aandoeningen in de contra- indicatielijst van toepassing zijn, en permanente make up toch gewenst is, raadpleeg dan eerst de huisarts en vraag advies. Beautyfine vraagt je om het advies van de huisarts schriftelijk mee te nemen naar de behandeling.

Voordat je (semi) permanente infralash laat zetten is het belangrijk dat je de volgende voorzorginstructies opvolgt, zodat we het optimale eindresultaat kunnen behalen:
 Minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen koffie;
 Minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol/drugs;
 Neem minimaal 48 uur voorafgaand aan de behandeling geen pijnstillers, antibiotica of bloedverdunners gebruiken;
 Minimaal 2 weken voorafgaand aan de behandeling niet zonnen of onder de zonnebank;
 Draag je lenzen? Kom met je bril naar de behandeling (vergeet eventueel je lenzendoosje niet);
 Kom zonder oog-make up naar de behandeling;
 Heb je wimperextensions? Deze moeten minimaal 48 uur voorafgaand aan de behandeling zijn verwijderd;
 Denk je aan een lashlift? Deze afspraak dien je minimaal 48 uur voorafgaand aan de behandeling nog te plannen (na de behandeling mag dit pas na 2 weken);
 Wil je nog graag je wimpers verven? Dit graag minimaal 24 uur voorafgaand aan de behandeling doen (na de behandeling mag dit pas na 2 weken).

De infralash is net gedaan en je bent heel blij met jouw nieuwe oogopslag, wellicht nog iets gezwollen, maar de zwelling zal snel afnemen. Om het optimale uit het eindresultaat te kunnen behalen is het echt heel belangrijk dat je onderstaande nazorginstructies naleeft.
 Minimaal 7 dagen mogen de ogen niet nat worden! Let hierop met douchen;
 Minimaal 7 dagen geen mascara
 Minimaal 72 uur na de behandeling niet sporten, dit om zweten te voorkomen;
 Kom niet aan de ogen!
 Is het noodzakelijk om de ogen aan te raken? Zorg ervoor dat je handen van tevoren goed wast, zodat de kans op een infectie kan worden voorkomen;
 Tijdens het genezingsproces gaat het behandelde gebied van de infralash vervellen. Kom niet aan deze velletjes en laat deze vanzelf uit de wimpers afvallen. Trek je toch een velletje uit de wimper? Dan trek je met dit velletje het pigment uit de infralash.
 Minimaal twee weken na de behandeling niet zwemmen, naar de sauna of onder de zonnebank;
 Vermijd minimaal twee weken na de behandeling direct zonlicht.

Dag 1 -3 YESS
Ik ben heel blij met mijn infrlash. Love it!
De wimperhaartjes ogen inderdaad veel donkerder!
De infralash is de eerste dagen nog zeer donker. De ogen kunnen ook wat gezwollen zijn. Dit is normaal.

Dag 4 – 10 OEPS
De infrlash lijkt op bepaalde plekken open te barsten en onder deze plekken zie ik geen kleur. Ook dit is normaal. De bovenste laag is nu aan het vervellen

De velletjes er niet zelf afhalen, of eraan trekken! Het is belangrijk om het natuurlijk te laten genezen.

Dag 11 - 28 Where did they go?
De infralash is nu heel licht van kleur.

Trust the proces!

Dag 29 - 35
De kleur van de infralash komt terug!

Dag 36 - 50
In love met mijn nieuwe infralash.
Maar ik vind ze nog wel te licht!
Dit komt omdat na de eerste behandeling 40 -60% van de pigmenten in de huid blijven zitten. Na de nabehandeling is dit zo’n 70- 90%

Gelukkig hebben we de nabehandeling al ingepland!

Het aanbrengen van permanente make up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Belangrijk is dat je de voorzorginstructies voorafgaand aan de behandeling hebt nageleefd. Zorg voorafgaand dat je het risicoformulier hebt gelezen en kom goed voorbereid naar de afspraak.