Contact

Heb je een vraag?

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Geen een vraag is te gek of te veel. Bij Beautyfine staan we graag voor je klaar. We proberen binnen 24 uur na het invullen van onderstaand formulier contact met je op te nemen.

Laat jouw mooie zelf stralen en maak een afspraak!

Kom je er met de online agenda niet helemaal aan uit, of komen de beschikbare tijden net even niet lekker uit?

Bel dan gerust, er zijn wellicht nog meer mogelijkheden bespreekbaar.

Beautyfine
Noordvliet Noordzijde 31
3142 CJ Maassluis

0652520723
sharona@beautyfine.nl

Beautyfine huurt een behandelruimte

bij Beauty & Wellness Maassluis

Bij Beauty en Wellness Maassluis worden dagelijks diverse ontspanningsmassages gegeven. Beauty & Wellness Maassluis en haar klanten waarderen het enorm als we in de ontvangstruimte en gang wat zachter in geluid zullen communiceren, zodat aan de optimale beleving bij de ontspanningsmassage kan worden voldaan. Stilte is het mooiste geluid bij deze behandeling.

Bij Beauty & Wellness Maassluis hangt een hele ontspannen sfeer. Voel je hier welkom en kom tot rust met de heerlijke ontspanningsmuziek wat op de achtergrond aanstaat. Tijdens de behandelingen vindt Beautyfine het belangrijk dat het naast deze ontspannen sfeer ook gezellig is.

Parkeren

bij Beauty & Wellness Maassluis

Bij Beauty en Wellness Maassluis kun je gratis voor de deur parkeren. Let op, op donderdag tot en met zaterdag betreft dit een blauwe-kaart-zone, en mag je met een blauwe-kaart maximaal 2,5 uur voor de deur parkeren.

De parkeerplaatsen liggen direct aan aan het water en het wordt door vele als spannend ervaren, om hier te parkeren. Je kunt er altijd voor kiezen om de auto bij de Jumbo te parkeren. De Jumbo ligt achter de salon en je loopt gemakkelijk en snel door het steegje richting de salon (dit geeft de navigatie ook aan). Door het steegje vind je vrijwel direct aan de linkerkant de salon van Beauty & Wellness Maassluis.  

 

Als mijn collega’s van Beauty & Wellness Maassluis, of ik, in behandeling zijn, doen wij ten alle tijden de deur op slot. Dus bel gerust aan, als de deur op slot zit. Een van ons probeert dan tijdens een behandeling de deur voor je open te doen. In de wachtruimte kun je dan geheel ontspannen wachten op jouw afspraak.