Fine line tattoo

Wat is nu eigenlijk een fine line tatoeages?

Fine line tatoeages zijn echt de trend van nu! Een tatoeage met hele fijne en dunne lijnen, de naam zegt het eigenlijk al! Een fine line tatoeage wordt gezet met een 1-puntsnaald, waarbij veelal voor een subtiel design, oftewel mini tattoo wordt gekozen. Je kunt met een eigen ontwerp naar de salon komen, maar we hebben ook een aantal flash tatoeages beschikbaar! Bij een eigen ontwerp, kijken we samen in goed overleg naar de mogelijkheden, zodat we het mooiste resultaat kunnen behalen.

Wat is het verschil tussen een fine line tatoeage en een ‘gewone’ tatoeage?

Een fine line tatoeage wordt evenals permanente make up in de tweede huidlaag geplaatst. Fine line tatoeages worden hierdoor niet te diep geplaatst en zullen hun mooie, strakke, dunne lijnen behouden. Echter is het mogelijk dat de tatoeage bijgewerkt moet worden. Dit is geheel afhankelijk van de plek op het lichaam, huidtype en hoe de tatoeage tijdens het genezingsproces is behandeld.

In tegenstelling tot een fine line tatoeage wordt een ‘gewone’ tatoeage in de eerste huidlaag geplaatst. Dit is veel intenser en dieper als een fine line tatoeage. Hier ontstaat de kans dat de inkt in de huidlaag gaat migreren, ofwel gaat uitlopen. Zijn de lijnen van jouw tatoeages dikker dan toen de tatoeage net gezet was door de tattoo-artiest? Dan is de inkt helaas in de tweede huidlaag gaan migreren.

Our bodies were printed as blank pages, to be filled with the ink of our hearts

Life is short, get the tattoo 

Denk je al langere tijd na over een tatoeage, maar vind je een tattooshops in het algemeen geen fijne omgeving? I got you! Bij Beauty & Wellness Maassluis hangt een hele ontspannen sfeer en voel je je direct welkom. 

Wil je heel graag een fine line tattoo/ mini tattoo, maar heb je nog geen idee wat je precies wilt? Op onze instagram worden regelmatig tattoo-inspiratie gedeeld in de story’s. Volg je Beauyfine nog niet op instagram?

Costum

Zie je een ontwerp, maar past het net niet helemaal bij jou?

In overleg kunnen we bij Beautyfine het ontwerp aanpassen of eventueel een heel nieuw ontwerp maken. Allereerst bespreken we samen tijdens de intake of eventueel telefonisch jouw wensen en verwachtingen, waarmee wij vervolgens aan de slag zullen gaan.

Wil je graag eerst kennismaken? Plan dan online een gratis intake in. Wij zullen telefonisch contact opnemen zodat we jouw wensen en verwachtingen kunnen afstemmen. Vind je het fijner om eerst naar de salon te komen? Ook dit is uiteraard mogelijk. We vinden het belangrijk dat jij je fijn prettig en veilig voelt om bij ons een tattoo te laten zetten en zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen en alle onzekerheden bij je weg te proberen nemen.

Just one more tattoo, and I’am done. Said no one ever.

Bekijk voorafgaand de contra-indicatielijst om zeker te weten of een fine line tatoeage voor jou mogelijk is. Indien een van genoemde omstandigheden of aandoeningen in de contra- indicatielijst van toepassing zijn, en een fine line tatoeage toch gewenst is, raadpleeg dan eerst de huisarts en vraag advies. Beautyfine vraagt je om het advies van de huisarts schriftelijk mee te nemen naar de behandeling.

Het aanbrengen van een fine line tattoo brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt gegeten. Zorg voorafgaand dat je het risicoformulier hebt gelezen en kom goed voorbereid naar de afspraak.