Volume Lashlift

De Volume Lashlift zorgt ervoor dat de wimpers vanaf de aanzet worden gelift en meer volume krijgen. De wimpers kunnen daarna ook nog worden geverfd, waardoor je de mascara voortaan in de lade kunt laten liggen.

Met een Volume Lashlift kun je alles blijven doen, zoals zwemmen, douchen en sporten. Na 6 uur mogen de wimpers weer nat worden, mag er gewoon mascara worden gebruikt en je kun je gewoon in je ogen wrijven. 

Botox treatment

De volume lashlift is inclusief botox treatment, omdat we de wimpers goed willen verzorgen. Een Volume Lashlift blijft, ondanks de nieuwste lotions altijd nog een chemische behandeling. Helaas worden er nog te veel lashlifts uitgevoerd die schade brengen aan de natuurlijke wimpers. Daarom is bij ons de Volume lashlift altijd inclusief botox treatment, om de wimpers net die extra verzorging te geven die ze nodig hebben.

Als je alleen kiest om je wimpers te verven, kun je als extra de botox treatment erbij boeken. Dit geeft de wimpers een extra boost aan verzorging. De wimpers zullen jou dankbaar zijn met deze extra toevoeging aan de behandeling. De wimpers worden hierdoor steviger en zullen mooier gaan glanzen.

Bekijk voorafgaand de contra-indicatielijst om zeker te weten of een volume lashlift voor jou mogelijk is.

Door een Volume Lashlift creëer je een open blik en ogen de natuurlijke wimpers donkerder en voller;
- Een Volume Lashlift is geschikt voor alle wimpers;
- Een Volume Lashlift is mooi bij iedereen;
- Een Volume Lashlift is waterproof.

Om het optimale uit de Volume Lashlift te kunnen behalen is het echt heel belangrijk dat je onderstaande voorzorginstructies opvolgt:
- Kom zonder oog-make up naar de behandeling;
- Maak de wimpers voorafgaand aan de behandeling goed schoon;
- Mascara resten kunnen het resultaat van de Volume Lashlift beïnvloeden;

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de Volume Lashlift, willen we je attenderen op de volgende nazorginstructies:
- Minimaal 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden, dit beïnvloedt de kwaliteit van de Volume Lashlift;
- Minimaal 24 uur na de behandeling geen mascara gebruiken, ook dit beïnvloedt de kwaliteit van de Volume Lashlift;
- Minimaal 24 uur na de behandeling niet sporten of naar de sauna, dit in verband met transpireren;
- Minimaal 24 uur na de behandeling geen blootstelling aan zonlicht of gebruik van de zonnebank.